Es pot obtenir a l’arribada. Després d’omplir un imprès, que et faciliten al propi avió, i pagar 50 dòlars. També es pot obtenir contactant amb l’ambaixada etíop a París.

Els tràmits es realitzen a l’arribada dels vols internacionals i, en principi, les gestions són ràpides i exemptes de dificultat. És obligatori disposar d’un passaport amb un període de validesa mínim de sis mesos. El visat de turisme que estenen les autoritats etíops és d’un mes, extensible a dos mesos, encara que la seva vigència depèn del criteri, en última instància, dels serveis d’immigració.

Les autoritats etíops no concedeixen visat d’entrada en cap de les seves fronteres terrestres. Per a la seva obtenció és necessari dirigir-se a l’Ambaixada d’Etiòpia a París (França).

Direcció: Avenida Charles Floquet, 35 (París)
Codi postal: 75007
Telèfon: 47.83.83.95
Fax: + 33 1 43.06.52.14

Per més informació pots posar-te en contacte amb el Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació o consultar la seva pàgina web (www.exteriors.gov.es).